Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна та Болгарія створюватимуть проект Угоди про регулювання трудової міграції

Україна та Республіка Болгарія домовилися провести переговори щодо укладення двосторонньої угоди про регулювання трудової міграції між двома державами з подальшим її підписанням. Про це повідомили 17 жовтня у Міністерстві соціальної політики України.

Метою зустрічі є розвиток дружніх відносин, а також необхідність забезпечення на законодавчому рівні захисту соціально-трудових прав українських громадян, які здійснюють оплачувану діяльність на території Республіки Болгарія, та громадян Республіки Болгарія, які здійснюють оплачувану діяльність на території України.

З метою організації зазначених переговорів і вжиття заходів, необхідних для укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Болгарія про регулювання трудової міграції між двома державами прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України „Про делегацію Уряду України для участі в переговорах із делегацією Уряду Республіки Болгарія щодо підготовки тексту проекту Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Болгарія про регулювання трудової міграції між двома державами”.

Зазначеним розпорядженням затверджено склад української делегації для участі в переговорах із болгарською стороною щодо підготовки тексту проекту Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Болгарія про регулювання трудової міграції між двома державами та затверджено директиви, в яких сформульована позиція української сторони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ