Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ukraine Tourism Awards 2021: Львівщина отримали 4 головні туристичні нагороди

У п’ятницю в Києві відбулося вручення головної туристичної премії країни – це Ukraine Tourism Awards 2021. Найвищі нагороди у різних номінаціях вручили чотирьом представникам Львівської області: Національному природному парку «Сколівські Бескиди», туроператору «Відвідай», готельним комплексам «Київська Русь» та «Вежа Ведмежа».
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Національний природний парк «Сколівські Бескиди» переміг у номінації «Найкращий природний парк». За «Сколівські Бескиди» віддали 1959 голосів прихильники та 3 голоси члени журі.

«Адміністрація парку висловлює щиросердечну подяку за підтримку у такий відповідальний час. Окрема подяка організаторам заходу за ідею та підтримку іміджу нашої установи. Разом ми сила, разом до нових перемог!», – ділиться враженнями директор Національного природного парку «Сколівські Бескиди» Василь Приндак.

Туроператор «Відвідай» вже другий рік поспіль стає кращим туроператором країни. Команда «Відвідай» запевняє, що щодня працює над продуктом, аби туристи могли безперешкодно вирушати у яскраві подорожі Україною та привозити з собою море вражень.

Відкриттям року в готельній справі став готель лікувально-оздоровчого типу «Київська Русь», що у Східниці. У закладі є медичний центр з власною лабораторією для визначення біохімічних та гематологічних показників крові, функціональна діагностика, понад 1000 послуг та 18 напрямків лікування, перший в регіоні дитячий офтальмологічний центр, терапія Маєра з офіційним сертифікатом, а ще власний бювет мінеральних вод.

У номінації «Найкращий заміський комплекс» переміг готель «Вежа Ведмежа». На території комплексу та довкола нього чимало місць для активного проведення відпочинку. Інтер’єр готелю у середньовічному стилі доповнює колекція антикварних експонатів, а на особливу увагу заслуговує колекція середньовічної зброї.

Кожен переможець отримав серце Ukraine Tourism Awards, як знак вдячності та поваги.

Керівниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака також взяла участь у Ukraine Tourism Forum, який тривав цього дня у Києві.

«Під час форуму провели цікаву дискусію про перспективи залучення туристів з країн арабської затоки. У 2021 році 56 тис туристів скористались послугами саудівської авіакомпанії Flynas. Сполучення з арабськими країнами буде продовжуватись та нарощуватись у 2022 році, як від Flynas, так і від SkyUp. Арабські туристи мальовничу природу та гостинність українців. Львів для них серед топ-напрямків в Україні разом з Києвом та Буковелем.  Отож мандруйте Львівщиною! Тут на вас чекають гостинні люди, якісний сервіс та незабутні туристичні враження. Вітаю учасників та переможців Ukraine Tourism Awards», – сказала Наталя Табака.

Довідково.

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, яку організували Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською спілкою «VISIT Ukraine» та Київською Туристичною Асоціацією. Захід передбачав звернути увагу на туризм, як на один із важливих складників економіки всієї держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ