Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українська гімнастка виграла 5 золотих медалей в Лос-Анджелесі

Ганна Різатдінова виграла багатоборство і всі окремі види змагань і в підсумку здобула п'ять золотих медалей з п'яти можливих, - Ліга.Новини.

У Лос-Анджелесі на перших змаганнях Олімпійського циклу з гімнастики, які пройшли на цих вихідних, українська гімнастка і лідер збірної Ганна Різатдінова завоювала п'ять золотих медалей. Про це повідомляє прес-центр Федерації гімнастики України. 

Ганна Різатдінова виграла багатоборство і всі окремі види змагань і в підсумку здобула п'ять золотих медалей з п'яти можливих. На турнірі вона показала дві нові вправи: з м'ячем та стрічкою під самбу. 

Відзначається, що тренерський штаб прийняв рішення залишити з минулого року вправу з обручем, яку поставили перед самим чемпіонатом світу, де Аня з ним виграла бронзу. 

Крім Різатдінової, нашу збірну захищали Вікторія Мазур, краща юніорка країни Альона Дьяченко. 

Перша в багатоборстві показала десятий результат і стала третьою з одним зі своїх найсильніших видів - м'ячем і прекрасною вправою зі стрічкою, яку залишили з минулого року, - 2 бронзи. Дьяченко стала другою у багатоборстві, виграла золото у вправі зі скакалкою та м'ячем.

Ліга.Новини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ