Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська молодь відвідала Страсбург

Як повідомили 16 липня у прес-службі Мінмолодьспорту, 15 молодих українців з числа представників інститутів громадянського суспільства взяли участь у заходах в рамках Молодіжного тижня "Enter! – наші життя, наші права", що відбувся 8 – 11 липня 2019 року в м. Страсбург (Франція).

Захід був організований Молодіжним департаментом Ради Європи та зібрав близько 250 молодих людей та молодіжних працівників із 50 країн, а також представників місцевих та регіональних органів влади та молодіжних організацій.

Одне із завдань заходу полягало в аналізі процесу впровадження Рекомендацій щодо доступу молодих людей з неблагополучних районів до соціальних прав, що були прийняті Комітетом Міністрів Ради Європи у 2015 році у відповідь на виклики та ризики, з якими стикаються молоді люди щодо фізичного та психічного здоров’я, насилля та виключення.

Під час молодіжного тижня учасники обмінялися досвідом у сфері реалізації та забезпечення доступу до соціальних прав на місцевому рівні, обговорили роль молодіжної роботи та місцевої молодіжної політики у сприянні доступу молоді до соціальних прав.

Також учасники мали можливість відвідати молодіжні організації в Страсбурзі та безпосередньо ознайомитися з їхньою діяльністю, підготувати пропозиції щодо короткострокових та довгострокових заходів для покращення доступу молоді до соціальних прав на національному та місцевому рівнях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ