Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські гандболістки поступилися Сербії у відборі на Євро

Українські гандболістки поступилися збірній Сербії у матчі відбору на ЧЄ-2016, однак ще зберігають шанси зіграти у фінальній частині чемпіонату Європи.

Наша команда у Києві з рахунком 26:31 поступилася збірній Сербії, яка як і Чехія, за тур до фінішу відбору оформила вихід на Євро. В іншому матчі нашої групи збірна Чехії з рахунком 29:19 перемогла збірну Італії і також кваліфікувалася на євро. Україна у будь-якому випадку фінішує на третьому місці, а відтак може кваліфікуватися на євро як краща команда, що посіла третє місце. Для цього команді Бориса Петровського потрібно буде 4 червня в останньому матчі відбору на виїзді обіграти збірну Чехії. При визначенні найкращої команди серед тих, які посядуть треті місця, до уваги братимуться тільки очки та різниця голів у матчах проти першої та другої команди своєї групи.  

Україна - Сербія 26:31 (12:15)

Відбір на ЧЄ-2016. 1 червня Київ. Палац спорту

Судді: Боріс Бандак, Маріо Рудінські (Словаччина). Делегат – Іскандар Аскаров (Азербайджан)

Україна: Тимошенкова, Яблонська; Глібко 9/18, Передерій 4/6, Левченко 4/7, Лаюк 4/5, Борщенко 2/7, Горільска 1/3, Снопова 1/4, Редька 1/5, Ніколаєнко 0/3, Рудько 0/1, Уманець, Смбатян , Савчин, Зоря. 

Сербія:  Рісович, Колунчич; Крпеж-Шлезак 7, Лішчевич 5, Радосавлевич 4, Стоількович 4, Живкович 3, Дмитрович 3, Георгієв 3, Поп-Лазич 2, Йокович, Тріфунович, Обрадович, Прийович, Штевін, Петрович.

Семиметрові: 7/5 - 5/4 

Двохвилинні вилучення 4 – 6. 

Відбірний турнір до ЧЄ-2016

Група 2. Після 5-х турів 

1. Сербія                 - 9 очок

2. Чехія                   - 7 

3. Україна               - 4 

4. Італія                   - 0 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ