Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські кіберспортсмени перемогли у чемпіонаті з Counter-Strike

Українська команда NAVI з Counter-Strike 2 стала переможцем PGL Major Copenhagen. У гранд-фіналі рекордного шостого для себе мейджора Народжені Перемагати перемогли FaZe Clan із рахунком 2 : 0.
Фото: NAVI

Колектив почав шлях з Elimination Stage: у дебюті Народженим Перемагати вдалося переграти The Mongolz на Mirage (13 : 10), - пише офіційний сайт клубу Natus Vincere (NAVI)

Другий best of 1 пройшов з G2. Cуперник був попереду протягом другої частини Nuke, але NAVI вдалося повернути хід гри та закрити мапу на свою користь (13 : 11).

Після двох перемог у Народжених Перемагати почалася чорна смуга: у best of 3 матчах проти Spirit та Cloud9 колектив конкурентно виступав на двох перших мапах та навіть вигравав свої обрані, однак поступався суперникам на вирішальній мапі.

На останній матч Elimination Stage у NAVI виступила в повну силу проти paiN та обійшла бразильський колектив (2 : 0).

Позитивна статистика зустрічей проти Eternal Fire давала підґрунтя позитивним очікуванням на матч у чвертьфіналі, і NAVI підтвердили свою силу, перегравши турків (2 : 0).

У півфіналі турніру проти G2 Народжені Перемагати взяли Anubis (16 : 13), однак суперник вдало підготувався до Nuke та вирівняв рахунок (7 : 13). На вирішальному Anсient NAVI змогли закінчити матч на свою користь (13 : 11).

У фіналі проти FaZe Народжені Перемагати забрали Ancient (13 : 9), але суперник прочитав вибір Mirage від NAVI (13 : 2). Попри такий результат, NAVI зібрали сили та виграли трофей PGL Major Copenhagen на Inferno (2 : 1).

За підсумками першого мейджор турніру після підписання трьох європейських гравців у CS2 NAVI посіли найвище місце та заробили $ 500 000.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ