Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні вперше пройде Counter-Strike турнір Red Bull Flick!

Red Bull Flick - унікальні змагання CS:GO 2v2 - масштабна кіберспортивна подія, яка об'єднає всіх гравців Counter-Strike. Як новачки, так і про-гравці, зможуть зіграти у новому турнірі з унікальними правилами та на незвіданих полях бою.
Red Bull Flick

У змаганні можуть брати участь всі, хто досягли 16 років, і не лише українці, а і громадяни інших країн, серед яких Казахстан, Білорусь, Узбекистан та інші.

Red Bull Flick  – це турнір з CS:GO з новим ігровим режимом, створеним спеціально для команд з двох гравців. Основна мета в Red Bull Flick - захопити та утримувати прапор. Для перемоги необхідно утримувати його в спеціальній зоні протягом 45 секунд.

Команди з двох гравців зіткнуться в боротьбі на абсолютно нових картах Red Bull з унікальною механікою і ландшафтом, спеціально розробленими для нового ігрового режиму "Захоплення прапора". У новому ігровому режимі задіяно 5 нових карт: подвійний форт під назвою Castle, багаторівневий Garden, на якому доведеться від душі пострибати, динамічний Speedway, футуристичний Matrix з телепортами і затишний тропічний Himalaya.

Окрім самих кваліфікацій, у учасників також є можливість підготуватися до змагання та потренуватися. Red Bull відкриває спеціальні сервери, на яких будь-хто бажаючий разом з другом може прокачати свої скіли в режимі «Захоплення прапора», а також заробити очки в рейтингу. Гравці, що займуть топ 8 рейтингу серверів, також автоматично отримають місце у фіналі Red Bull Flick.

10 команд, що займуть перше місце у кваліфікаціях, пройдуть у фінал турніру, який відбудеться в серпні цього року, і зможуть поборотися за значний призовий фонд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ