Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські війська влучили ракетами в російський крейсер "москва"

Дві ракети «Нептун» влучили в російський крейсер "москва" чорноморського флоту рф, який стояв на якорі у Севастопольській бухті.

Інформацію підтвердив радник голови ОП Олексій Арестович, а також голова Одеської ОВА Максим Марченко. Міноборони рф також визнало знищення корабля.

"З флагманом морського флоту крейсером "Москва" сталася якась несподіванка. Сильно горить... Там 510 людей екіпажу, не можемо зрозуміти, що сталося - чи два матроси покурило не в тому місці, чи порушили в черговий раз якісь заходи безпеки, не щастить", - зазначив Арестович.

Він також додав, що це саме той "русский военный корабль", який наші прикордонники відправили нах#й на острові Зміїний.

"Підтвердили, що ракетний крейсер "Москва" сьогодні пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний!

Ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень", - написав у своєму телеграм-каналі Марченко. 

Водночас міноборони росії підтвердило, що крейсер "москва" горить, а внаслідок пожежі на ньому здетонував боєзапас.

"Внаслідок пожежі на ракетному крейсері "москва" здетонував боєзапас. Корабель отримав серйозні ушкодження. Екіпаж повністю евакуйовано. Причини пожежі встановлюються", - йдеться у повідомленні міноборони рф.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ