Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Український та британський джазмени Олег Баковський і Джуліан Томас презентуватимуть у Львові пісні нового альбому

У Львові 17 січня у "Ляльці" відбудеться концерт лондонського блюзового колективу, в якому вокалістом є відомий британський виконавець Джуліан Томас. Про це „Гал-info” повідомив прес-секретар МО „Дзига” Юрій Вовкогон.
Вокаліст та автор текстів Джуліан Томас випускає свій другий альбом в січні 2008. Смак нових пісень можна буде відчути, послухавши новий диск (що передує новому альбому) під назвою “Україна”. Родзинкою альбому є гра Олега Баковського на трубі, Стіва Наттера — на контрабасі та гітарі та Глена Хюіса на фортепіано.
Стів та Глен – досвідчені джаз-музиканти, які виступають на сценах англійських клубів з одними з найкращих світових майстрів джазу. Спільно з українським джаз-меном Олегом Баковським, вони додають джазового темпераменту незабутнім меланхолічним та філософським пісням.
Джазмени виконають пісню „Україна”, де за основу взята пісня Стінга: „Любіть та бережіть все те прекрасне, що є у вас в Україні. Британці вже дещо втрачають...”
За словами Юрія Вовкогона, це перший запис Джуліана Томаса з Олегом Баковським та хороший приклад музики, яка стирає кордони.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ