Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Український виробник кормів для тварин побудує завод в Литві

Провідний український виробник харчування для котів і собак "Кормотех" побудує завод в Литві, - Економічна правда.

Для виходу на ринок Литви компанія заснувала однойменне підприємство в одній з вільних економічних зон країн Балтії, відкриття якого відбулося 31 серпня.

Завод по виробництву вологого корму для котів і собак відкриють у 2019 році в місті Кедайняй. Вартість проекту - близько 6 млн євро. Планова потужність об'єкта - 20 тис тонн в рік.

"Цей крок компанія реалізує в рамках подальшої експансії на світовому ринку. Зокрема, ми плануємо приростати на європейських, скандинавських та ринках Америки. Виготовляти продукт будемо під власними брендами і під private label", - зазначив CEO "Кормотех" Ростислав Вовк.

За його словами, Литва має зручне географічне розташування, а також залучає умовами ведення бізнесу, зокрема, податковими пільгами на 10 років.

Kormotech входить в ТОП-30 виробників кормів для котів і собак в Європі. Експортує продукцію в 16 країн світу, в тому числі до Франції, Естонії, Нідерландів, Словенії, Польщі і т.д.

За обсягами реалізації це компанія №1 в Україні. Потужності підприємства включають в себе два високотехнологічних заводи з виготовлення сухих і вологих кормів.

Економічнаправда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ