Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українці по всьому світу сьогодні проведуть акцію "Скажи Путіну Ні"

Сьогодні, 9 січня, в містах України та світу пройде акція українців "Скажи Путіну Ні".

Про це УНН повідомляє з посиланням на сторінку організаторів.

"9 січня українці по цілому світу вийдуть, щоб звернутися до світових лідерів із закликом сказати "ні" Путіну та його імперській політиці. Компроміси з Путіним призведуть лише до нових війн та жертв", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 9 січня у Києві об 11:30 українці планують зібратися на Михайлівській площі, щоб заявити свою позицію, а саме закликати Захід сказати Путіну "ні" на його ультиматум.

Українці зберуться не тільки в Києві. В Чикаго, США акція відбудеться о 15:00, місце – Water Tower, Michigan Avenue. В Нью-Йорку, США – о 14:00, місце - Union Square Park.

Організатори закликали утриматися від партійних прапорів та використовувати лише державні прапори та іншу національну символіку.

Попередні перемовини Росії та США з питань безпеки стартують вже сьогодні, 9 січня.

Перспективи розміщення наступальних ракетних систем в Україні

Обговорюватимуться, зокрема, перспективи розміщення в Україні наступальних ракетних систем, а також майбутнє низки ракетних систем у Європі відповідно до Договору про ліквідацію ракет середньої та меншої дальності (РСМД). Це підтверджує і матеріал Washington Post, опублікований напередодні.

Нарешті, Вашингтон готовий обговорити можливість взаємних обмежень на масштаби військових навчань, які проводять Росія, а також США та НАТО, цитує джерело агентство AFP.

Основна частина переговорів РФ та США щодо України та контролю над озброєннями пройде в Женеві 10 січня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ