Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Українцям рекомендують бути обережними під час поїздок у Францію

У зв’язку з протестами в країні та терактом у Страсбурзі, громадянам України, які планують здійснити поїздку до Франції, рекомендовано виявляти пильність та обачність. З таким попередженням до українців звернулось МЗС України.

"З огляду на проведення французькими правоохоронними органами в місті Страсбург спеціальної операції на державному кордоні Франції тимчасово посилено особистий та паспортний контроль. Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України, які планують здійснити поїздку до Франції, виявляти пильність та обачність під час перебування в місцях підвищеного ризику та скупчення людей", - йдеться у повідомленні.

Також Міністерство закордонних справ рекомендує виконувати всі законні вказівки і рекомендації сил безпеки та місцевої влади, бути готовими до перевірки представниками правоохоронних органів документів і транспортних засобів, особистого контролю, мати при собі документи, які посвідчують особу, постійно стежити за повідомленнями місцевих органів про розвиток ситуації, актуальні загрози та заходи безпеки в місці перебування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ