Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укравтодор" повідомив про початок ремонту ділянки дороги М-12 на Тернопільщині

1/3
У понеділок, 22 березня, стартував поточний середній ремонт між містами Тернопіль та Бережани автомобільної дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, котрий стане складовою маршруту до 30-тої річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине.

Про це інформує Укравтодор на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Наразі перша бригада субпідрядника почала працювати у с. Підгороднє Тернопільського району (км 140 дороги М-12). Передусім почали готувати до ремонту міст. Відфрезували зношене покриття та почали демонтаж арматури. Також невдовзі розпочне роботу бригада генерального підрядника  - Onur Group Ukraine.

Загальна протяжність ділянки поточного середнього ремонту становить 47 км.

Крім того, найближчим часом "Укравтодор" планує оголосити торги на об'єкти капітального ремонту: відрізки М-12 у межах міста Бережани і за ним до межі з Прикарпаттям.

Агентство зазначає, що ділянка майбутньої автодороги М-30 Стрий - Ізварине в Тернопільській області проходить від меж Франківщини та Хмельниччини через Тернопіль. Від обласного центру до межі Хмельницької області її ремонтували в 2018 році. Але від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області ця автодорога не знала ремонту ще з 1990-х років.

Разом із трасою М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине автодорога М-12 об'єднається в найдовший автошлях країни протяжністю 1392,3 км.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, у 2021 році у Сокальській громаді відбудеться капітальний ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу ʺСокілʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ