Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Укргазбанк виділить благодійну допомогу на реабілітаційний центр UNBROKEN

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з в.о. голови правління Укргазбанку Родіоном Морозовим. Банк надає благодійну допомогу на розвиток проєктів UNBROKEN (НЕЗЛАМНІ). Відповідний Меморандум про співпрацю підписали у стінах Львівської мерії. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Спершу Андрій Садовий презентував керівнику банку екосистему НЕЗЛАМНІ, де лікують та реабілітують людей зі всієї України, які постраждали від російської агресії.  

«Наше Перше медичне об’єднання є одним з найбільших в Україні. Ми вже пролікували понад 17 тисяч поранених. Це найскладніші операції, реабілітація, протезування, психологічна допомога, спорт, мистецтво – тобто максимально комплексна допомога людині», - зауважив Андрій Садовий. І додав, що екосистема UNBROKEN важлива для всієї України, оскільки більшість пацієнтів є мешканцями різних регіонів нашої країни.  

Документ про співпрацю підписали голова наглядової ради благодійного фонду «Незламні» отець-доктор Богдан Прах та виконувач обов’язків голови правління Укргазбанку Родіон Морозов.  

«З перших днів повномасштабного вторгнення Укргазбанк допомагає ЗСУ, підтримує різні благодійні проєкти. На цьому не зупиняємось і розпочинаємо співпрацю з центром НЕЗЛАМНІ. Це дійсно знаковий проєкт. Бо вкрай важливо, щоб постраждалі через війну українці могли отримати повноцінну медичну допомогу саме в Україні», - зазначив Родіон Морозов.  

Отець-доктор Богдан Прах зі свого боку подякував благодійникам за небайдужість та підтримку. 

Кошти скерують на розбудову інфраструктури центру UNBROKEN, а також на розв’язання нагальних проблем з надання допомоги, медичного обстеження, лікування, реабілітації учасників бойових дій та інших українців, які мають порушення слуху внаслідок військової агресії рф проти України. 

Довідка 

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від російської агресії, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Мета центру – аби люди з воєнними травмами не мусили їхати на лікування за кордон, а рятувати, протезувати, реабілітувати їх можна було в Україні. Важливо, що допомогу пацієнтам надають безплатно. 

Благодійний фонд «Незламні» заснували для залучення коштів на розбудову екосистеми UNBROKEN і побудову мережі гуманітарної дипломатії. Метою є вибудувати потужну екосистему допомоги постраждалим від війни і розповсюдити цей досвід в інших містах і країнах. Ініціатива має амбасадорів серед відомих людей по всьому світу, також її підтримали на державному рівні.

АБ «УКРГАЗБАНК» – універсальний банк України, 94,9409% акцій якого належать державі. Провідний банк «зеленого» фінансування.  Він має стратегічне значення для економіки країни, стабільно обслуговуючи всі клієнтські сегменти: фізичних осіб, малий та середній бізнес, великі корпорації. Як банк сталого розвитку одним з перших почав використовувати у своїй діяльності міжнародні екологічні, соціальні та управлінські стандарти (ESG).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ