Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укргідроенерго: Попри спеку ГЕС працюють у штатному режимі

Попри підвищену температуру води у Дніпрі, станції “Укргідроенерго” працюють у штатному режимі та продовжують забезпечувати енергосистему України балансуючими потужностями.
Фото - ілюстративне

Про це інформує пресслужба “Укргідроенерго”.

Як відзначили в “Укренерго”, для гідроенергетиків літо – пора, коли висока температура повітря виставляє додаткові умови до роботи фахівців та обладнання.

Тому нині на ГЕС та ГАЕС “Укргідроенерго” організували роботу так, щоб убезпечити співробітників та було безпечно експлуатувати обладнання.

Зокрема, на станціях скоригували робочі графіки, робота у виробничих приміщеннях здійснюється за графіком з раціональною кількістю перерв, у машинних залах ведеться контроль над роботою системи кондиціонування, а також усі приміщення забезпечили необхідною кількістю питної води.

Аби зменшити вплив високої температури на працівників станцій, роботи на відкритих майданчиках скоригували і перенесли на менш спекотний час.

“Нагадаємо, що через численні обстріли об’єктів енергетики гідрогенерація втратила 45% потужностей. Однак захист об’єктів, підготовка до осінньо-зимового періоду та виробіток електроенергії задля забезпечення українців електроенергією залишають пріоритетними завданнями для “Укргідроенерго”, над якими фахівці компанії постійно працюють”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ