Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Укроборонпром” представить український ОПК на “IDEF 2017”

Державний концерн “Укроборонпром” представить Україну на 13-й Міжнародній виставці військової техніки “IDEF-2017”, що розпочнеться 9 травня в м. Стамбул, Туреччина. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі "Укроборонпрому".

Турецька Республіка є одним з найважливіших партнерів “УКРОБОРОНПРОМУ” – вже існують конкретні домовленості поглиблення співпраці за різними напрямками військово-технічного співробітництва.

Одним з пріоритетних завдань для нас є перехід на міжнародні стандарти у виробництві озброєння та військової техніки. Туреччина є членом НАТО, тому цей досвід для нас є дуже важливим фактором задля поглиблення ВТС

Участь у таких заходах, як “IDEF-2017”, є важливим аспектом успішного розвитку будь-якої галузі.

Цього разу у Стамбулі будуть представлені 15 підприємств та 5 спецекспортерів  Концерну. Вперше на цій виставці буде представлено переносний ракетний гранатомет. Також на стенді “УКРОБОРОНПРОМУ” в рамках IDEF-2017 продемонструють передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, серед них: натурний зразок безпілотного мінібронетраспортеру “Фантом”, бронетранспортери БТР-3Е1 та “Дозор-Б”, БМ “Оплот”,  танкові двигуни та агрегати, ракетне та артилерійське озброєння, вогнепальна зброя та інше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ