Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

“Укроборонпром” запропонував ОПК Польщі об'єднатися в нових проектах

“Укроборонпром” запропонував ОПК Польщі об'єднатися в нових проектах, - прес-служба "Укроборонпрому".

Налагодження співпраці задля створення нових зразків озброєння та військової техніки в сфері протиповітряної оборони та бронетехніки з польським оборонно-промисловим комплексом обговорили під час зустрічі делегації ДК “Укроборонпром” та Міністерства оборони Польщі. Очолювали переговорний процес держсекретар польського оборонного відомства  пан Бартош Ковнацьки та Генеральний директор Концерну Роман Романов.

“Польська оборонна промисловість є одним із стратегічних партнерів “Укроборонпрому”, ми вже маємо досвід ефективної співпраці та прагнемо її розширити”, – зауважив Роман Романов.

Крім широкого представництва самого Міністерства оборони Польщі, в переговорах взяли участь керівники ключових польських підприємств оборонної промисловості: PGZ, PCO, WB Electronic, HSW, Bumer Labedy. Це ті компанії з якими “Укроборонпром” вже має спільні проекти, реалізацію яких також обговорювали на зустрічі.

“Нині “Укроборонпром” активно впроваджує стандарти НАТО та веде нові розробки у відповідності до міжнародних норм. Польща є країною-членом НАТО –  тому цей досвід дозволить Україні поглибити військово-технічну співпрацю з Альянсом”, – додав Роман Романов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ