Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Укртелеком» підвищує ціни за користування радіоточкою

ПАТ «Укртелеком» із 1 червня вирішило підвищити абонентську плату за користування радіоточкою для фізичних осіб і юридичних осіб - бюджетних організацій на 13,3% - до 17 грн (із ПДВ), - Детектор медіа.

Крім того абонплата для небюджетних юридичних осіб із зазначеної дати становитиме 30,6 грн. (із ПДВ).

Окрім цього, оператор із 1 червня встановив у тарифних планах фіксованого зв'язку «Простий», «Простий 600», «Спарений», «Спарений 600» вартість міжміських дзвінків у межах України понад ліміт пакета в розмірі 1,2 грн за хвилину (з ПДВ). Раніше, за даними веб-сайта ПАТ, вона становила 0,43 грн.

Згідно з річним звітом «Укртелекому», його мережа проводового радіомовлення на кінець 2015 року охоплювала більше ніж 6,962 тис. населених пунктів. Роботу мережі забезпечували 2,734 тис. радіотрансляційних вузлів. Загальна протяжність ліній радіофікації становила 243,2 тис. км.

Кількість основних радіоточок у мережі проводового радіомовлення товариства становить 1,051 млн, що на 20% менше, ніж на кінець 2014 року.

«Укртелеком» є найбільшим оператором фіксованого зв'язку в країні, просуває мобільний зв'язок у стандарті 3G.

Кінцевим власником «Укртелекому» є група «СКМ» бізнесмена Ріната Ахметова.

Нагадаємо, видання «Наші гроші» за результатами свого розслідування стверджує, що кіпрська фірма Epic telecom invest ltd, яка є ключовою у схемі приватизації та продажу «Укртелекому» олігарху та власнику холдингу «Медіа Група Україа» Рінату Ахметову, пов'язана з кіпрськими менеджерами іншого медіавласника та депутата «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна («Інтер Медіа Груп»).

Детектор медіа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ