Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укрзалізниця" готує майже 3 тисячі вагонів до обслуговування пасажирів у зимовий період

До обслуговування пасажирів у зимовий період "Укрзалізниця" підготує 2871 вагон пасажирських поїздів, а також 106 вокзалів та вокзальних комплексів, - прес-служба "Укрзалізниці".

"До роботи в зимовий період заплановано підготувати 2871 вагон, з них 2301 вагон – на комбінованому опаленні та 570 – на вугільному. Кожен вагон проходить необхідний ремонт, його миють, фарбують, перевіряють опалювальні системи, санвузли, ступінь утеплення тощо. Так, за 8 місяців 2017 року залізничники відремонтували 1399 пасажирських вагонів, з яких капітально-відновлювальний ремонт пройшли 17 вагонів. Порівняно з минулим роком відремонтовано на 100 вагонів більше", - йдеться у повідомленні.

Залізничники зазначили, що у холодну пору року пасажирів обслуговуватимуть 256 складів електропоїздів, 113 складів дизель-поїздів та рейкових автобусів. На приміські поїзди чекає осінній комісійний огляд, під час якого відбудеться ретельна перевірка санітарно-гігієнічного стану й необхідний ремонт.

Працівники "Укрзалізниці" ремонтують і облаштовують котельні, перевіряють стан теплових мереж та паропроводів, утеплюють фасади вокзалів, встановлюють металопластикові вікна, оновлюють екстер’єр станційних будівель – загалом до зимового періоду готуються 106 вокзалів та вокзальних комплексів. Для очищення станцій від снігу готується снігоприбиральна техніка, впорядковуються протипожежні системи, проводяться профілактичні огляди систем вентиляції та кондиціонування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ