Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

"Укрзалізниця" призначила додаткові потяги Львів-Київ до фіналу Ліги чемпіонів

Напередодні спортивного свята – фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться в Києві 26 травня, Укрзалізниця призначила швидкісні поїзди для перевезення вболівальників зі Львова до столиці. Кількість поїздів та сполучення визначалися за результатами аналізу кількості вболівальників, які планують відвідати фінальний матч.

На матч вболівальники можуть дістатися додатковим поїздом №756 Львів–Київ, який вирушить 25 травня о 23:00 та прибуде до Києва 26 травня о 05:18. 

Зворотно до Львова курсуватиме «Інтерсіті+» №713 Київ–Львів відправиться зі столиці України 27 травня о 02:00 та прибуде у Львів о 08:14.

Вагони поїзда мають місця для перевезення людей з інвалідністю. Квитки в продажу в усіх касах та в онлайн-системі.

За інформацією організаторів проведення фіналу Ліги чемпіонів, очікується, що Київ відвідає понад 34 тисячі вболівальників. У столиці бракує готелів, щоб прийняти одномоментно таку кількість гостей, тому Укрзалізниця організувала вивезення зарубіжних вболівальників додому одразу після закінчення фіналу. Також раніше в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов запропонував для зупинки вболівальників у Києві кімнати відпочинку на Центральному вокзалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ