Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

​Улітку дітям рекомендують тренуватися на вулиці

Чим корисний фітнес просто неба для дітей

Заняття спортом необхідні дітям, адже допомагають їм рости здоровими, витривалими й організованими. Це також вчить дошкільнят турбуватися про своє тіло й прищеплює любов до фізичних вправ, вважають у дитячому садочку “Золотий ключик”. У теплу пору фахівці закладу радять проводити тренування надворі.

“У теплу пору року всі фізичні навантаження проходять виключно на свіжому повітрі. А наш фітнес — це краще, що може бути для наших вихованців. Тут дитина знайомиться з можливостями свого тіла і стає впевненою у собі. Дітки вчаться керувати своїм тілом і починають любити спорт, що призведе до активного способу життя і в майбутньому”, – йдеться на сторінці дитсадка. 

Переваги дитячого фітнесу у тому, що малюки в ігровій формі виконують завдання тренера. Фізичні вправи на свіжому повітрі допомагають мозку насититись киснем, поліпшити імунітет, а організму — отримати свою щоденну дозу вітаміну D. Також рух формує здорову психіку в дитини, у неї покращується увага й вона менш схильна до нервових зривів.

Проте не варто забувати, що тіло малят постійно росте, постава лише формується, і надто великі навантаження можуть негативно вплинути на здоров’я малечі. Тому тренери з відповідальністю створюють програму вправ та стежать за їх правильним виконанням.   

Для того, щоб займатися фітнесом практично відсутні будь-які протипокази. У випадку, якщо дитина має хронічні захворювання, тренери рекомендують скласти індивідуальну програму, яка  буде покращувати стан. 

До слова, приватний дитячий садок “Золотий ключик", що на вулиці Журавлина, 3а, здійснює набори дошкільнят з двох до шести років, а також проводить підготовку до школи. За детальною інформацією звертайтесь за тел. +38 (067) 67 45 877.

 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ