Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Ультрас зупинили автобус "Шахтаря" для розмови про футболки "Мій тато - герой"

Представники фанатських угруповань Kharkiv City Patriots, донецької The Club та організації "Національний корпус" зупинили автобус "Шахтаря" біля стадіону "Металіст" для розмови з футболістами, - Цензор.НЕТ.

"Сьогодні ввечері харківські націоналісти, в числі яких були представники "Kharkiv City Patriots" і донецького "The Club", зупинили автобус із футболістами ФК "Шахтар" для бесіди. Хлопці пред'явили команді за дивні дії і невиразну позицію щодо війни на сході. Футболісти виправдовувалися, особисто Степаненко пообіцяв вийти на підтримку воїнів АТО на найближчій грі", - йдеться у повідомленні.

На відео видно, що ультрас поговорили з Тарасом Степаненком, Андрієм П'ятовим і Ярославом Ракицьким про позицію клубу щодо війни.

"Ми активісти "Національного корпусу". У нас багато питань до вашої команди і вашого керівництва. Ви багато разів некрасиво висловлювали свою позицію з питань подій, які відбуваються в Україні. Ви перебуваєте в Україні, але якщо ви тримаєте курс на свою донецьку публіку, то будете грати в Донецьку", - заявив один із лідерів руху.

Андрій П'ятов попросив уточнити, про які події йдеться.

"Ми кожен раз бачимо, як ви ставитеся до гімну України. Ви ганебно поводитеся. Ви багато разів відмовлялися надягати футболку на підтримку воїнів АТО. Якщо у вас є хоч найменше бажання висловити позицію проти чогось українського, армії чи самої країни, то ви або поїдете звідси, або з вами буде вирішено це питання тут. І це питання будуть вирішувати не МВС, не силові структури, а ми, українці", - погрозливо заявив активіст.

Після цього натовп зажадав від гравців висловити свою позицію щодо питання патріотизму.

"Не треба займатися піаром. У нас усі піарники, а ви знаєте, скільки ми допомагаємо? Ви ж не знаєте, ми не піаримо. Запитай у військових, у прикордонників, скільки ми їм допомагаємо. Я не кричу про те, що зробив на всю Україну. Я зробив і мовчу", - парирував Андрій П'ятов.

Нагадуємо, раніше повідомляли, що "Шахтар" заборонив дітям учасників АТО вивести своїх футболістів на поле у футболках із написом "Мій тато - герой". У ФК "Шахтар" дану інформацію заперечують, заявляючи що як команда, що грала в гостях, не впливали на організацію матчу.

Цензор.НЕТ


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ