Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ультразвукове обладнання: як вибрати постачальника?

Постачальника ультразвукового обладнання слід вибирати як партнера: одного і на все життя. Він повинен бути надійним, чесним і заслуговувати довіру своїми справами, як це робить компанія RH!

Ультразвукове обладнання компанії RH - це ваш гарант точної і якісної УЗ-діагностики. В асортименті компанії кращі представники світових виробників експертного і преміального класів. Але знайти свій апарат зможе лікар з будь-яким бюджетом, адже в каталозі є як нове, так і б/в обладнання, а також моделі початкового і середнього класів.

Фахівці компанії допоможуть вибрати сканер, який задовольнить потреби в діагностичних можливостях в будь-якому напрямку медицини: кардіології, гастроентерології, акушерстві та гінекології, ангіології, урології та навіть ветеринарії.

Вибору доступні апарати на будь-який смак:

  • з режимами 3D і 4D
  • з еластографією
  • зі STRAIN-аналізом
  • з режимами доплера і не допплерівськими технологіями дослідження судин
  • з пакетами автоматичних розрахунків в будь-якій області
  • з широким асортиментом датчиків
  • і багато іншого

L635_0Hje4wBnzPyTi4cY1T7sOvJdC7aB96DfCVFbYgLbMiYDVtxkDyZO_1fZ_NQHvWYPK2sN-OUHZcZD5GmfFE9x1Q7fCd7Nq2iITon35ReNo3yv3MWPEhArr7a1iVNIoYhP75c

Компанія RH презентує вигідну пропозицію співпраці

Компанія RH вже більше 13 років займається продажем УЗД-апаратів та їх комплектуючих. Щоб забезпечити своїм клієнтам кращу якість обладнання, фахівці компанії перевіряють всі сканери і УЗ-датчики на метрологічних фантомах.

Фірма завоювала довіру тисячі лікарів по всій Україні, адже кожна одиниця товару з її сайту має сертифікати якості і офіційну документацію, що забезпечує надійність співпраці.

VjuJR67p_qaZUzXAsXLpMBk3cyZW-bltQugn-C5Tb_DJ4AhXMFI8s8K-1VUDwm4kl3qflzA4ygbxnHCCss7zelH8A41iQ-bPCDDt0aQB7Nfv5CtTYoJNrUCQBdbUIe3QJpkK9ipw

Лікарі можуть вибрати необхідну модель як з нових, так і б/в систем, з гарантією 12 місяців і безкоштовною доставкою по всій території України. Фахівці RH встановлюють і підключають обладнання, і за потребою, можуть навчити його експлуатації.

Крім продажу обладнання, лікарі можуть вибрати будь-яку з додаткових послуг RH:

  • ремонт обладнання - 10 інженерів компанії завжди готові виїхати на допомогу.
  • післягарантійне обслуговування
  • технічна підтримка, як офлайн так і онлайн, з відео консультацією і діагностикою фахівця.
  • апгрейд УЗД апаратів - заміна старого УЗ-апарату на більш новий на вигідних умовах співпраці.
  • апробація УЗ-систем впродовж 5 днів, щоб визначити підходить лікарю система чи ні

і багато іншого.

Щоб бути в курсі всіх новин світу медицини, компанія постійно відвідує медичні виставки і конференції, стежить за новинками і пропонує своїм клієнтам акційні пропозиції.

Так, зараз, для всіх клієнтів діє спеціальна пропозиція: при купівлі будь-якого ультразвукового апарату кожен клієнт отримає РІЧНИЙ запас гелю (25 літрів) в подарунок! З усіма деталями ви можете ознайомитись на сайті компанії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ