Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Управління інженерного господарства Львівської міськради оголосило тендер на проведення реконструкції чотирьох котелень

Управління інженерного господарства Львівської міської ради оголосило тендер на проведення реконструкції чотирьох котелень та центрального теплового пункту. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради
 З державного бюджету виділено 4,544 млн грн. За ці кошти заплановано відремонтувати такі об’єкти: котельню та центральний тепловий пункт на вул. Патона, 2а, котельні на вулицях Албанській, 9, Зеленій,111 і Левандівський, 36. Зараз управління інженерного господарства Львівської міської ради оголосило тендер на проведення реконструкції. Фінансування здійснюватиметься на умовах співфінансування: з місцевого бюджету та інших джерел буде виділено не менше 50% від суми субвенції з державного бюджету. Співфінансування робіт для завершення реконструкції підприємства будуть проводити за власні кошти.
 За період експлуатації устаткування котелень зносилося, вимагає заміни. Завищене споживання енергоносіїв не відповідає сучасним вимогам. Зокрема, обладнання котельні на вул. Албанській, 9 (6 котлів "НІІСТУ-5": термін експлуатації більше, ніж 20 років, ККД не менше 65%) фізично та морально застаріло. Завищене споживання енергоносіїв не відповідає сучасним вимогам. Для надійного забезпечення споживачів теплом та гарячою водою необхідно встановити нове котельне та допоміжне  обладнання. Планується ліквідувати котельню на вул. Левандівській, 36, яка знаходиться у підвалі житлового будинку, і дві підвальні котельні середньої школи №67, та збудувати нову окремостоячу котельню. Виконання робіт на об’єктах котельня на вул. Патона, 2а та на вул. Левандівській, 36 можна проводити і під час опалювального сезону, а на об’єктах на вул. Албанській, 9 та на вул. Зеленій, 111 - до початку опалювального сезону. У результаті реконструкції буде досягнуто значної економії природнього газу та електроенергії.
  Нагадаємо, на ТЕЦ-1 на вулиці Козельницькій -  виконуються роботи з повної заміни конвективної частини водогрійного котла №1, його обмурівка.
          Згідно з планом перспективного розвитку та модернізації теплового господарства  Львова, передбачено реконструкцію котельні на вулиці Патона. Зараз там прокладають теплотрасу-перемичку як резервну тепломережу для забезпечення житлового масиву „Сріблястий”. Котельня забезпечує теплом Залізничний та частину Шевченківського району. Мета заходу – від’єднати будинки від відомчої котельні. На ці роботи з міського бюджету виділено 1 млн 100 тис грн. Цього року за 800 тис грн проведуть увесь комплекс робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ