Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Управління молоді та спорту презентувало велоформу збірної Львівщини

Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
1/2
2 березня у легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Управління молоді та спорту презентувало велоформу збірної команди Львівщини. Про це повідомили 3 березня Гал-інфо у пресслужбі Управління молоді та спорту ЛОДА.

Комплекти присутнім продемонстрували успішні та перспективні спортсмени збірної, призери всеукраїнських та міжнародних турнірів Святослав Горбовий, Соломія Лукачук, Олександр Кривич, Андрій Ганзін, Микита Яковлев, Володимир Кондратенко та Анна Луцик.

Спортивні комплекти розробили на основі форми національної збірної з використанням сучасної символіки Львівщини. Велоформа відповідає стандартам національної та міжнародної федерацій, тож у ній спортсмени зможуть виступати і на європейських змаганнях.

"Для нас важливо, аби Львівщина утверджувалася на національному рівні як прогресивний спортивний регіон. У цьому аспекті важливо й те, як саме збірна області виглядає на змаганнях. До того ж наша ідея з розробкою форми реалізована у дуже вдалий час, бо вже цього року Федерація велоспорту України впроваджує обов‘язковість уніфікованих форм збірних команд областей", – зазначає керівник Управління молоді та спорту Роман Хім‘як.

Зазначимо, велоспорт є одним з найуспішніших видів спорту на Львівщині. Впродовж цього року на території області відбудеться понад 20 національних та міжнародних змагань.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині стартував чемпіонат України з велоспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ