Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Управлінці ЛОР стали призерами конкурсу «Кращі практики управління персоналом»

Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) відзначило переможців всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом». Про це повідомили у ЛОР.
Фото: ЛОР

Конкурс відбувається на двох рівнях: серед служб управління персоналом державних органів і рад районного рівня та міст обласного значення, а також – всеукраїнського та обласного рівня, Києва та Севастополя, Офісу Президента України, Апарату ВРУ і Секретаріату Кабінету Міністрів України.

У 2023-му конкурс оголосили у трьох номінаціях. Вперше запроваджено номінацію «Краща практика формування безбар’єрності на робочому місці».

Переможцями другого рівня у номінації «Краща практика формування безбар’єрності на робочому місці» стали управління з питань персоналу НАДС та відділ персоналу та нагород управління адміністративного забезпечення діяльності ради Львівської обласної ради.

Переможців привітали Голова НАДС Наталія Алюшина та Голова Офісу Ради Європи в Україні Мачей Янчак.

Всеукраїнський конкурс «Кращі практики управління персоналом» започаткували у НАДС 2018 року і проводять за підтримки Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні».

Мета конкурсу – впровадження в державних органах, ОМС, Офісі Президента України, Апараті ВРУ, СКМУ досвіду у сфері управління персоналом і популяризація інструментів та технологій з управління персоналом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ