Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Упродовж доби на Львівщині виявили 7 фактів незаконного оформлення працівників

За результатами перевірок, проведених 10.10.2018 року виявлено факти використання роботодавцями праці 7-ми неоформлених належним чином найманих працівників. Про це проінформували 11 жовтня в управлінні комунікації Головного управління ДФС України у Львівській області.

На виконання вимог розпорядження Кабінету міністрів України від 05.09.2018 № 649-р "Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення", працівники Головного управління ДФС у Львівській області 10.10.2018 року розпочали проведення спільних заходів, спрямованих на детінізацію зайнятості та доходів населення.

Копії матеріалів таких перевірок буде скеровано на адресу Головного управління Держпраці у Львівській області для відповідного реагування та прийняття рішення, згідно з вимогами чинного законодавства про працю.

Поряд з цим, Головне управління ДФС у Львівській області повідомляє про подальше посилення взаємодії з органами Держпраці, Пенсійного фонду та органами місцевого самоврядування з питань легалізації найманої праці та заробітної праці, а також посилення контролю за легалізацією трудових відносин шляхом проведення спільних з Головним управлінням Держпраці у Львівській області перевірок.

Звертаємо увагу роботодавців на те, що чинним законодавством передбачено застосування штрафних санкцій у розмірі 30-ти мінімальних зарплат (111 690 грн.) за кожного виявленого неоформленого належним чином найманого працівника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ