Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Упродовж останніх трьох днів Львівщина позбулася ще 10 памʼятників монументальної пропаганди ворога

Як повідомили в пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації, від початку року в області демонтували 80 таких обʼєктів.
Фото: ЛОР

Так, в Золочівському районі 20-21 червня демонтували чотири памʼятники солдатам радянської окупаційної армії. Один з них демонтували в селі Червоне Золочівської  громади 20 червня. Вчора ще три монументи приземлили в Поморянській громаді, а саме в селах Жуків, Поляни та Ремезівці.  

21 червня  обʼєкти радянської пропаганди демонтували в селах Чишки, Старе Село та Миколаїв Давидівської громади Львівського району.

Сьогодні ще один обʼєкт демонтували на Золочівщині, в селі Єлиховичі.

На території Червоноградського району, за участі представників обласної робочої групи з питань декомунізації, в Сокальській громаді декомунізували ще два памʼятники, а саме в селах Стенятин та Перетоки.

«Цей процес, який ми бачимо сьогодні, набрав вже таких обертів, що його не зупинити. Ми маємо бути і точно будемо першою областю в Україні, яка завершить декомунізацію. Сьогодні, від початку року демонтували 80 обʼєктів монументальної пропаганди ворога. Я дякую громадам, які активно очищують свій громадський простір від цього непотребу», - зазначив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА Юрій Горун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ