Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд погодив призначення нового заступника Львівської ОДА

У середу, 31 березня, Кабінет міністрів України під час свого засідання ухвалив низку кадрових рішень, зокрема погодив призначення Олександра Кулепіна на посаду заступника голови Львівської ОДА.
фото - сторінка Олександра Кулепіна y Facebook

Про це написав народний депутат, постійний представник Кабміну у Верховній Раді України Василь Мокан у своєму Telegram-каналі.

Також під час сьогоднішнього засідання урядовці проголосували за призначення Панченка Ігоря Ігоровича заступником голови Полтавської ОДА.

Додатково

Варто зауважити, що у декларації Олександра Сергійовича Кулепіна вказано кілька квартир - у Києві та Львові, одна з яких - місце проживання (100,9 кв. м), інша - місце реєстрації, ще одна у його власності, і ще одна - у власності дружини. Також у декларації вказано автомобіль - Hyundai Sonata 2015 року випуску, криптовалюту у кількості 1494. Заробітна плата за основним місцем роботи - 831 899 грн (ТОВ "Комюто Україна") та 75 505 грн (Виконком Львівської міськради), має кілька рахунків у банках.

Раніше Кулепін був радником міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міськради. На цій посаді він працював з жовтня 2020 року.

Його призначення має підтвердити очільник ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ