Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд виділив кошти для ремонту будинку відпочинку Українського товаритва сліпих

Уряд на своєму засіданні 31 жовтня ухвалив рішення щодо виділення коштів для капітального ремонту спального корпусу Боярського будинку відпочинку Українського товариства сліпих видатків в обсязі 1 498,66 тис. гривень. Про це повідомили у прес-службі Міністерства соціальної політики України.

Боярський будинок відпочинку УТОС є спеціалізованою реабілітаційною оздоровчо-профілактичною установою, призначеною, головним чином, для проведення психологічної реабілітації і інтеграції в суспільство осіб з інвалідністю, їх відпочинку, зміцнення здоров’я та профілактичного лікування.

Путівки для осіб з інвалідністю внаслідок порушень зору надаються безкоштовно.

Прийняття розробленого Міністерством соціальної політики розпорядження Кабінету Міністрів "Питання соціального захисту осіб з інвалідністю по зору" надає можливість покращити надання послуг з відпочинку та оздоровлення осіб з інвалідністю з порушеннями зору шляхом проведення капітального ремонту в спальному корпусі  Боярського будинку відпочинку Українського товариства сліпих, умови перебування в якому на сьогодні є незадовільними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ