Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Уряд збільшив розмір максимальної компенсації бізнесу

Робота Уряду має бути направлена на формування в Україні середнього класу та підтримку підприємницької ініціативи. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 24 лютого. Про це повідомили у Департаменті комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України.
Денис Шмигаль

Кабінет Міністрів схвалив внесення змін до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва. За словами Прем’єр-міністра, це рішення спрямоване на підтримку бізнесу та на подальший розвиток програми пільгових кредитів "5-7-9". 

"Відтепер максимальна допомога-компенсація від держави для тих, хто отримав кредит минулого року, буде складати не 200 тисяч євро, а 400 тисяч євро. Це черговий крок до «дешевих грошей», які були недоступні малому та середньому бізнесу всі останні роки в Україні. Наше рішення також особливо важливе з огляду на коронакризу, яка несе додаткову невизначеність та витрати для підприємців. Тому сьогодні Уряд підставляє плече українському бізнесу і в час кризи збільшує відповідну підтримку", — зазначив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Львівщина утримує першість за програмою "Доступні кредити 5-7-9%".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ