Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Урядові комунікаційники вдосконалюють свою майстерність

Сьогодні, 17 травня, стартував Третій Всеукраїнський форум фахівців у сфері урядових комунікацій #єдинийголос.

На платформі #єдинийголос зібралися фахівці комунікаційних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади для вдосконалення своєї професійної майстерності та обміну досвідом, яким поділяться понад 30 спікерів, серед яких – посли іноземних держав, урядовці, міжнародні PR-експерти, відомі фахівці у сфері публічних комунікацій, менеджменту та маркетингу, діджитал-технологій, креативної індустрії та ін.

Модератором форуму є радник Прем’єр-міністра Дмитро Столярчук.

Він пригадав, що, прийшовши з журналістики працювати в Уряд Володимира Гройсмана, почав змінювати політику урядових комунікацій.

За його словами, активно проводилися інформаційні кампанії щодо просування реформ, посилилася співпраця між урядовими комунікаційниками, форуми стали освітніми майданчиками для вдосконалення майстерності та обміну досвідом.

Дмитро Столярчук сподівається, що ІІІ форум породить багато ініціацій та думок, як покращити урядові комунікації. «Я мрію, що будуть і структурні зміни в урядових комунікаціях. І для цього ми і обмінюємося досвідом. Відкритість Уряду, його взаємодія з громадськістю – це частина реформ», – наголосив Дмитро Столярчук.

Він повідомив, що свої привітання учасникам форуму надіслав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який передав у подарунок книгу Кріса Андерса, яку отримає після завершення форуму найактивніший учасник соціальних мереж під час заходу.

Крім того, керівник департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Роксолана Стадник нагадала про успіхи платформи #єдинийголос, найбільшим з яких є іміджева кампанія над брендингом України – Ukraine NOW: «У рамках #єдиногоголосу зроблено багато, і найбільшим успіхом є кампанія зі створення бренда України Ukraine NOW, який отримав уже міжнародне визнання»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ