Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Усіма силами я буду протидіяти узурпації влади – Борис Тарасюк

Борис Тарасюк і надалі працюватиме головою Народного Руху України. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба НРУ, яка цитує слова Бориса Тарасюка: “Я залишаюся головою Народного Руху України і всіма діями буду протидіяти узурпації влади та поверненню України до авторитаризму”. За його словами, одним із головних завдань на сьогодні, яке стоїть перед партією, є активізація діяльності політичної сили, аби вона повернула належне собі місце, яке мала на початку 90 років.
 «Це була, є і залишається одна із пріоритетних цілей від того часу, як я був обраний головою НРУ у травні 2003 року. Мені є чим звітувати перед партією, оскільки за час мого головування чисельність Руху збільшилася вдвічі. Після відставки з посади міністра, у мене з’явилася можливість приділяти більше уваги для зміцнення позицій НРУ в українському політикумі, а відтак, збільшити вплив Руху на стан справ у державі», – сказав голова НРУ.
 Він також зазначив, що Народний Рух України є партнером Європейської народної партії, де на наступному тижні відбудеться засідання політичного комітету, в якому братиме участь і Борис Тарасюк. «І це є вияв поваги до Народного Руху України, оскільки Європейська народна партія має найбільше представництво у Європарламенті», – зазначив Борис Тарасюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ