Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Установам виконання покарань дадуть 1 млн грн на безпеку

Сьогодні, 21 березня, депутатський корпус Львівської обласної ради підтримав Програму підтримки установ виконання покарань Львівської області на 2017, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вона спрямована на реалізацію комплексу заходів із забезпечення належного рівня безпеки та правопорядку в установах виконання  покарань, які дислоковані на території м. Львова та Львівської області, та приведення умов тримання засуджених відповідно до норм Європейських в’язничних правил.

Як повідомив начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь, на реалізацію Програми передбачили в обласному бюджеті 1 млн грн.

«За ці кошти встановлять комплекс системи охорони (СОЄ та СЕ-2), який дозволить забезпечити підвищення коефіцієнта охорони та збільшення зон виявлення порушників дільниць периметру на відкритій місцевості, забезпечить попередження спроби втечі особливо небезпечних злочинців з зони, що охороняється», - розповів посадовець.

Значна увага в прийнятому документі приділена покращенню комунально-побутових умов тримання засуджених та якості приготування їжі.

Крім того, в межах Програми планують придбати сучасне технологічне обладнання для об’єктів господарського забезпечення: холодильну камеру та стравоварильні котли для Дрогобицької виправної колонії №40, пральну машину для прального комплексу Миколаївської виправної колонії №50, медичне обладнання для лікувального закладу для засуджених.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ