Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УЦОЯО не оприлюднить завдання пілотного ЗНО для вчителів

Український центр оцінювання якості освіти не публікуватиме зміст завдань тесту пілотної сертифікації вчителів початкової школи, що був проведений 31 жовтня 2019 року.

Зокрема, у Центрі повідомили, що матеріали проведенного тестування будуть використовуватись в майбутньому, тому не підлягають оприлюдненню. Про це повідомили в УЦОЯО у відповідь на запит Освіта.ua.

«Матеріали пілотного оцінювання фахових знань та умінь учителів початкових класів буде використано під час подальших пілотних етапів», — зазначили в Українському центрі оцінювання.

«Зважаючи на це, тестові зошити незалежного тестування фахових знань та умінь учителів початкових класів, які виявили бажання взяти участь у пілотній сертифікації педагогічних працівників у 2019 році, належать до матеріалів службової інформації Українського центру оцінювання та не передаються третім особам», — підкреслили в УЦОЯО.

Як відомо, 31 жовтня 2019 року учасники пілотної сертифікації педагогічних працівників склали тест зовнішнього незалежного оцінювання. Тест складався із 100 завдань на виконання яких було відведено 180 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ