Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УЦОЯО оприлюднив демонстраційний варіант тесту НМТ з німецької мови

Від сьогодні потенційні учасники тестування, які планують вибрати для складання німецьку мову, можуть виконати 32 завдання.
Фото: НУШ

Завдання з'явились у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, інформує пресслужба Міністерства освіти і науки України. 

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

У тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання, наголошують у МОН. 

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи одержати результат тестування з цього предмета.

У разі повільного інтернету, або якщо немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, можна завантажити файл із демонстраційним варіантом тесту з німецької мови на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Нагадаємо, демонстраційні варіанти тестів уже із семи предметів НМТ —  українська моваматематикаісторія Українифізикаанглійська мовабіологія та хімія  — доступні на сайті УЦОЯО. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ