Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Увага ! На Львівщині очікується погіршення погодних умов

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від Балканського циклону 07 – 09 лютого очікується погіршення погодних умов.

Оголошено I рівень небезпечності (жовтий).

На окремих ділянках доріг можлива сильна ожеледиця та снігові опади. Уже зараз у гірській місцевості зафіксовано дощові опади при температурі повітря - 7 градусів за Цельсієм.

У свою чергу, повідомляємо, що дорожники готові до негоди. Дорожні умови в області цілодобово контролюють працівники підрядних організацій та інженери Служби автомобільних доріг у Львівській області.

З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки закликаємо водіїв та інших користувачів доріг сьогодні, 07 лютого після 15:00 утриматись від поїздок.

У негоду рекомендуємо водіям, насамперед великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення (шукайте на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe).

Якщо знадобиться допомога на дорозі, телефонуйте до диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області за тел. +380(67) 370 80 67 (цілодобово).

Про можливі обмеження руху з метою очистки окремих ділянок доріг повідомлятимемо додатково.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ