Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Увагу Цимбалюка до ВВ легко пояснити – це в дусі "репресивної політики" Президента,- "Свобода"

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк займається самопіаром, помпезно вручаючи техніку, в придбанні якої зовсім нема його заслуги. Про це заявив депутат фракції "Свободи" у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи вручення головою Львівської обласної державної адміністрації Михайлом Цимбалюком ключів від автомобільної техніки військовій частині № 4114 Внутрішніх військ України. Повідомила прес-служба ЛОО ВО "Свобода".

"Цю техніку було придбано за бюджетні кошти, тобто за гроші громади. А над обласною програмою з підготовки до Євро-2012 працювала також профільна комісія Львівської обласної ради, ухвалював її весь депутатський корпус. Проте Михайло Цимбалюк вирішив привласнити заслуги, які йому зовсім не належать, і влаштувати свято самопіару.

Губернатор ще й пообіцяв додаткову підтримку Внутрішнім військам з обласного бюджету. І це в той час, коли в області ледве животіє медицина і освіта, коли бракує коштів на шкільні автобуси для дітей із віддалених сіл. Хоча увагу до Внутрішніх військ з боку голови ЛОДА легко пояснити – це цілком в дусі репресивної політики чинного президента, який вже прославився на весь світ переслідуванням політичних опонентів, розгоном мирних акцій громадської непокори. Громада Львівщини добре пам'ятає, як торік на 9 травня саме підрозділи Внутрішніх військ "попрацювали" у Львові, перешкоджаючи провести мітинги і молебні. Ці ж доблесні вояки за наказом свого керівництва розганяли антиянуковичівський мітинг під час приїзду головного регіонала до Львова. То оце такі "заходи" має фінансувати своїм коштом громада Львівщини?" - зазначив Андрій Холявка.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ