Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В 2007-2011 роках „Галичфарм” планує інвестувати у допоміжне виробництво 1 740 тис доларів

В 2007-2011 роках ВАТ „Галичфарм планує інвестувати у допоміжне виробництво 1 740  тис доларів.  Про це «Гал-info» повідомив директор з виробничих операцій корпорації „Артеріум” Ігор Колодій. 
Як зазначає Ігор Колодій, в 2007 - 2011 роках  на  реконструкцію котельні планують інвестувати 250 тис. доларів,  на реконструкцію системи підготовки очищеної води планують вкласти 150 тис. доларів, на реконструкцію системи підготовки ін`єкційної води вкладуть 640 тис доларів, на реконструкцію  електрогосподарства скерується 400 тис. доларів, реконструкція системи каналізації  обійдеться в  300 тис. доларів
     Підприємство спеціалізується на виробництві лікарських засобів різноманітної фармакологічної дії у формі таблеток, ін’єкційних розчинів в ампулах, мазей, розчинів для зовнішнього та внутрішнього застосування, фітохімічних препаратів. Асортимент виробництва налічує понад 80 найменувань лікарських препаратів, з яких 15 – ексклюзивні.
     ВАТ «Галичфарм» є шостою за обсягами виробництва фармацевтичною компанією України та найбільшим виробником лікарських препаратів у Західному регіоні країни. Частка продукції підприємства на українському ринку становить 1,4%. Близько 94% продукції реалізується на українському ринку, 6% експортується в країни СНД.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ