Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В аеропорту Барселони через страйк скасували більше 100 рейсів

Найбільша іспанська авіакомпанія Vueling скасувала 112 рейсів, запланованих на суботу та неділю через страйк наземного персоналу аеропорту Ель-Прат в Барселоні.

На початку цього місяця наземний екіпаж авіакомпанії Iberia оголосив страйк на 24-25 серпня та на 30-31 серпня. Iberia скасувала шість рейсів на цю суботу до Барселони або з неї та ще шість на неділю, заявив прессекретар авіакомпанії, передає Європейська правда.

У поєднанні Vueling та Iberia скасували 124 рейси на вихідні.

Vueling, що базується в Барселоні і зазвичай має від 600 до 700 рейсів у вихідні дні з другого за величиною аеропорту Іспанії, заявила, що бронює мандрівникам інші рейси. Вона попередила, що на польоти інших авіакомпаній страйки також вплинуть.

Іспанська профспілка UGT закликала Iberia в Мадриді також страйкувати 30 та 31 серпня. Головні вимоги профспілки - більше контрактів на повну зайнятість, навчання та використання нових транспортних засобів.

Профспілки, що представляють іспанські екіпажі Ryanair, раніше заявили, що їхні плани на 10 днів страйку у вересні залишаються в силі.

Нагадаємо, зі Львова до Барселони відкрили новий авіарейс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ