Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В актовому залі поліклініки на Сихові обладнають ковід-ліжка

Сьогодні, 6 квітня, на засіданні комісії охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міської ради було прийняте рішення виділити близько 4 млн на обладнання додаткових ліжок для хворих на Covid-19.
Ілюстративне фото

2 866 000,0 грн виділять з бюджету Львівської МТГ для облаштування ліжок інтенсивної терапії Комунального некомерційного підприємства 8 міської клінічної лікарні м. Львова (КНП 8 МЛ)  в актовому залі лікарні та тимчасового шпиталю на базі поліклініки на проспекті Червоної Калини, 68.

“Є потреба у збільшенні ліжок інтенсивної терапії. Для цього було виділено приміщення в актовому залі на базі поліклініки на проспекті Червоної Калини, 68. Зараз там проводяться ремонтні роботи, але також потрібно розвести кисневу мережу. Крім цього, на базі поліклініки є ще можливість облаштувати 66 ліжок у вигляді резерву”, -  зазначила Леся Кобецька, начальниця управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Також було погоджено виділення з бюджету Львівської МТГ 1 070 000,0 грн для облаштування КНП 5 МЛ ліжок тимчасового шпиталю (50 ліжко-місць) за адресою Бой-Желінського, 14.

“Там вже почалися ремонтні роботи. Кошти необхідні на ремонт, придбання інвентарю, медичного обладнання, облаштування 50 функціональних ліжок та встановлення кисневих концентраторів”, - пояснила Леся Кобецька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ