Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В армії на COVID-19 хворіє 1298 осіб

Станом на 10.00 20 січня 2022 року в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 1298 осіб. Про це інформує Командування Медичних сил про епідемічну ситуацію у Збройних Силах України.
Фото: Держприкордонслужба

Всього за час пандемії одужало 34 225 осіб, летальних випадків 112. На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебуває 225 осіб. За минулу добу зареєстровано 302 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Від початку вакцинальної кампанії у Збройних Силах України 238 921 особа отримали 1 дозу вакцини. 2 дози вакцини отримали 233 455 осіб.

Щоб вберегти себе та свою родину від інфікування, Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає зробити щеплення та дотримуватися правил карантину і особистої гігієни. Нагадуємо, що для набуття стійкого імунітету, після повторного щеплення, повинно пройти не менше двох тижнів. Звертаємося до вас не зволікати з їх здійсненням аби уберегти себе та оточуючих від цієї хвороби. Закликаємо також пояснити важливість здійснення вакцинації своїм близьким та знайомим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ