Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Внаслідок обстрілу бойовиків загинув один військовий, - штаб АТО

Внаслідок обстрілів в Авдіївській промзоні загинув один український військовослужбовець. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Від початку доби обстановка у районі проведення АТО дещо загострилась.

"Російсько-окупаційні угруповання основну активність зосередили на Приморському та Донецькому напрямках. Водночас сьогодні бойовики вже двічі застосовували міномети.

Близько 12 години російські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри та били з гранатометів по наших позиціях біля Мар’їнки. Крім того, гранатомети та великокаліберні кулемети ворог двічі застосовував у районі Водяного. А поблизу Широкиного бандити обстріляли наші укріплення зі стрілецької зброї. 

На Донецькому напрямку, на околицях Зайцевого, противник тричі відкривав вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів. З цієї ж зброї бойовики двічі били по українських опорних пунктах в Авдіївській промзоні. Внаслідок одного з цих обстрілів загинув один військовослужбовець. 

На Луганському напрямку факт застосування ворогом міномету калібру 120 міліметрів зафіксований неподалік Лобачевого", - йдеться у повідомленні.

Загалом з опівночі незаконні збройні формування 13 разів відкривали вогонь по позиціях української армії.

Командування АТО висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ