Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ДАІ запевнили, що дефіциту бланків і знаків немає

На сьогодні всі регіональні підрозділи ДАІ, які надають населенню послуги пов’язані з автотранспортом, у повному обсязі забезпечені спецпродукцією. Йдеться про бланки й номерні знаки. Про це повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

Департамент ДАІ звертається до громадян з проханням невідкладно повідомляти про випадки безпідставної відмови в наданні послуг, аргументуючи це відсутністю свідоцтв про реєстрацію, посвідчень водія або номерних знаків, за телефоном (044)272-46-59 або надіслати листа на електронну адресу [email protected].

В ДАІ запевнили, що жодного дефіциту продукції в регіональних підрозділах наразі не існує. Відвідувачі центрів ДАІ можуть здійснити реєстрацію, перереєстрацію авто або отримати посвідчення водія в будь-який зручний для себе час.

Інформація щодо залишків бланків та номерних знаків щодоби оновлюється на регіональних сайтах Державтоінспекції. Крім того, про наявність спецпродукції можна дізнатися за телефонами обласних підрозділів, йдеться в повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ