Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ДП "Антонов" відповіли на заяву віце-прем’єра РФ

В ДП "Антонов" відповіли на заяву віце-прем’єра РФ щодо готовності надати роботу фахівцям ДП «АНТОНОВ» з метою зберегти школу розробки літаків, засновану О.К.Антоновим.

"Дотримуючись професійної етики, ДП «АНТОНОВ» не вважає можливим коментувати стан російської авіаційної галузі, який спонукав високопосадовця виступити з цією заявою.

Однак потреба у високопрофесійних співробітниках ДП «АНТОНОВ» цілком зрозуміла. Свої найкращі надбання, сили та талант «антонівці» втілили в літаках, які ефективно виконують широкий спектр задач, працюючи в різних кліматичних та погодних умовах багатьох країн світу. Школа створення транспортних, регіональних пасажирських літаків та літаків спеціального призначення формувалася та розвивалася на підприємстві десятки років. Тільки за період незалежності України створено 7 нових типів літаків та численні модифікації літаків «АН».

Кожного року на ДП «АНТОНОВ» приходять близько сотні молодих фахівців, які активно засвоюють навички, традиції «антонівської» школи та згодом стають справжніми професіоналами. Тому провідні компанії світової (а не тільки російської) авіаційної галузі зацікавлені у залученні фахівців ДП «АНТОНОВ». Безумовно, певний відсоток спеціалістів, які починали трудовий шлях на нашому підприємстві, в силу різноманітних життєвих причин пішли працювати на інші авіаційні підприємства світу. Та, як свідчить історія

«АНТОНОВ», в будь-які, навіть дуже важкі часи основа колективу «антонівців» залишається на підприємстві, зберігаючи та розвиваючи традиції засновника своєї школи – Олега Костянтиновича Антонова", - зокрема зазначено на Facebook сторінці ДП "Антонов".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ