Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В холі облради відкрилась благодійна виставка-ярмарок

Придбай ялинкову прикрасу - допоможи хворим дітям: в холі облради відкрилась благодійна виставка-ярмарок.

11 січня, при вході у Львівську обласну раду відбулося урочисте відкриття виставки картин художника Олега Ярмолюка та ялинкових прикрас Романи Полетко, присвячених тематиці боротьби з пандемією коронавірусу, від якої зараз потерпає людство.

Виручені кошти від продажу іграшок використають для придбання мультимедійної дошки у дитячий гральний простір Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

«Ми вітаємо чудову ініціативу лікарського товариства у цей різдвяний період зробити добро для дітей. Неочікувана пандемія показала нам відданість, силу духу та жертовність наших медиків, які стали на передову боротьби з коронавірусом. Такі акції є дуже важливі, тому що вони об’єднують лікарську спільноту та суспільство в бажанні допомогти та продемонструвати нашу з вами небайдужість до чужої біди. Обласна  рада активно долучиться до цієї благодійної акції та сприятиме її активній промоції, щоб якомога більше людей побачили цю виставку, зокрема онлайн та вдалося залучити більше коштів», – зазначила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Слід додати, що 100 ялинкових прикрас вручну розмалювала відома львівська художниця Романа Полетко. На них зображена планета у масці, як нагадування про пандемію, від якої потерпає людство. Також на виставці представлено 9 картин найстаріших медичних закладів Львова художника Олега Ярмолюка. Художник працював над творами протягом року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ