Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Києві відбудуться дві освітні виставки для старшокласників

19-21 квітня в столиці відбудуться відомі виставки «Освіта та кар’єра» та «Освіта за кордоном», - Освіта.ua.

Організатори виставки запрошують старшокласників, студентів і батьків відвідати виставки, в ході яких будуть представлені понад 100 закордонних навчальних закладів з різних країн світу та провідні українські виші.

Виставки традиційно є найбільшим заходом в Україні, що присвячений широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном, під час якого відвідувачі можуть поспілкуватися з представниками українських та закордонних навчальних закладів.

Зокрема, у виставці «Освіта та кар’єра – 2018» братимуть участь провідні заклади вищої освіти – Київський політехнічний інститут, Київський національний університет ім. Шевченка, Національний медичний університет ім. Богомольця, Національний університет харчових технологій, Київський університет ім. Грінченка та інші університети.

У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки зможуть дізнатися про підготовчі програми, які пропонують навчальні заклади, рівень вимог до сертифікатів ЗНО з навчальних предметів, кар’єрні перспективи після отримання диплому тощо.

Експозиція виставки «Освіта за кордоном» розрахована на людей, які бажають навчатися за кордоном. Відвідувачам буде представлений широкий спектр освітніх програм.

Упродовж трьох днів роботи виставки українська молодь зможе ознайомитися з пропозиціями вивчення іноземних мов за кордоном, отримати актуальну інформацію про підготовчі університетські курси та дізнатися про бакалаврські і магістерські програми закордонних університетів та коледжів. Відвідувачі також матимуть змогу поспілкуватись з представниками посольств, культурних центрів та провідних українських спеціалізованих агенцій.

У цьогорічній виставці беруть участь навчальні заклади і академічні агенції з Німеччини, Литви, Мальти, Румунії, Угорщини, Польщі, Словаччини, Чехії, США.

Традиційно великими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Чехії та Польщі, Румунії та Угорщини, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.

Виставки «Освіта та кар’єра» та «Освіта за кордоном» працюватимуть протягом трьох днів, з 19 до 21 квітня в Українському домі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) з 11.00 до 18.00. Вхід вільний.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ