Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛМР пообіцяли львів'янам "Чупа-Чупс" за подорожчання проїзду

В підконтрольній Львівській міській раді Facebook групі "Гаряча лінія міста Львова" запустили маніпулятивне голосування стосовно подорожчання проїзду в громадському транспорті Львова.

Ілюстративне фото.

На Гарячій лінії запитують, чи погодяться львів'яни платити 8 гривень за проїзд в міських автобусах, якщо натомість буде придбано 100 нових великогабаритних автобусів. Жодної іншої мотивації необхідності підняття тарифу львів'янам не запропонували.

Під "опитуванням" вже позитивно проголосували: заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий, новопризначений керівник Управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, прес-секретар АТП №1 Ірина Ревунова, інші працівники ЛМР, Львівелектротрансу, АТП №1 та особи наближені до перевізників. Загалом формується стійке враження, що львів'яни практично просять міську підвищити тарифи.

Опитування на сторінці "Гаряча лінія міста Львова".

Варто зазначити, що в опитуванні не зазначили, хто саме та на яких умовах придбає нові автобуси, АТП №1 чи приватні перевізники. А також повністю проігнороване питання про підвищення тарифу в електротранспорті Львова.

Натомість, ЛМР досі не оприлюднила дату проведення громадських слухань стосовно підняття тарифів. Також з порядку денного зняли всі питання щодо впровадження електронного квитка у Львові.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо напередодні, в Львівській міській раді підготували два рішення про підвищення тарифів. Зокрема в міському електротранспорті вартість проїзду зросте до 7 гривень, а в автобусах до 8 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ