Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛМР презентували "інструкцію для будівельників"

Сьогодні на виконавчому комітеті ЛМР головний архітектор Львова Антон Коломєйцев презентував проєкт Положення про забезпечення якісного житлового будівництва на території Львова.

Як зазначив секретар ЛМР Маркіян Лопачак, це положення є інструкцією для будівельників, яка допоможе зупинити хаос і дозволить місту розвиватися якісно. В ній передбачено низку вимог, що стосуються екологічності, естетики, впровадження мистецьких елементів, облаштування громадських просторів і паркомісць, дотримання гуманної висотності, запобігання переущільненню, обов’язкової побудови соціальної інфраструктури тощо.

"Загалом документ вийшов якісним. Втім, ще маємо обговорити його з різними середовищами та врахувати всі конструктивні зауваження.

Що пропоную я?

Конкретизувати вимоги, які стосуються зведення дошкільних та шкільних навчальних закладів відносно запланованої житлової площі. Щоби всі підприємці були в рівних умовах, а об‘єкти інфраструктури зводилися доцільно.

Думаю, коли допрацюємо ці моменти, проблем із недобросовісним будівництвом у Львові точно поменшає", - додав Маркіян Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ