Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Луганську травмують психіку дітей "дитячим" мілітаристським журналом "Вежливые человечки"

В окупованому Луганську започаткували дитячий журнал "Вежливые человечки", який становить найгірший зразок пропаганди та зомбування дітей. Окремі шпальти з першого числа журналу опублікував луганський журналіст Андрій Дігтяренко.

Оформлення назви журналу відсилає до відомого радянського журналу "Веселые картинки". Проте зміст переповнений пропагандою режиму Путіна, культивуванням ненависті до України та формуванням мілітаризованої свідомості в дітей. 

На першій шпальті журналу зображено варіацію на тему "Дедушка Ленин и дети у елки" - з тією різницею, що привітати дітей "прийшов" президент Росії Володимир Путін. Один з хлопчаків на зображенні чіпляє на вершечок ялинки герб "лнр". При цьому всі діти одягнені в камуфльовану форму, наче відзавтра запишуться до формувань бойовиків. 

На іншій шпальті дітей травмують "казкою" про злих страховиськ, в яких легко вгадуються українські перші особи - Петро Порошенко, Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов. Україну при цьому названо країною "Шарвар", яку злі герої засіяли "укропом", що забирає в людей сміх і радощі. 

Апофеозом є "татусеві поради" від чоловіка, дуже схожого на Володимира Путіна. На одному з фрагментів видно, як "татусь" повідомляє синові, що "доброти замало". Є, мовляв, злі люди, проти яких, вочевидь, треба діяти силою. Але ввічливо. 

 

Подібні експерименти над дитячою психікою є ще одним аргументом, чому Україна має зрештою звільнити окуповані території: аби припинити знущання над українськими дітьми. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ